tisdag, januari 18, 2011

Ikväll kommer iallafall jag sitta bänkad framför TV:n kl 21 då Sommar i Sverige har premiär. Har suttit och skrattat bara jag sett reklamen när Barbro och Paula är i farten med sin papegoja, haha! Jag kanske har sjuk humor, eller jag har nog ganska sjuk humor.. men dessa två damer är himla roliga, riktiga stjärnor.
Kommer längta ännu mer till sommaren genom att titta på programmet, börjar bli ganska less på mörkret nu. Men jag hoppas faktiskt på att det ska komma mer snö snart för slasket kombinerat med halkan är ännu värre! Vill åka lite pulka också, kanske ta med lite varm choklad och mysa i pulkabacken.. inte helt fel. Fast det är klart, en vit sandstrand med klarblått vatten vore ju inte så dumt det heller, men man får försöka nöja sig med det svenska klimatet när pengar och tiden inte räcker till en resa till paradiset.

http://tv3.se/sommar-i-sverige/bonusmaterial/paula-och-barbro-parkerar-husvagnen <- där kan ni se när Barbro och Paula ska parkera husvagnen, haha!

2 kommentarer:

Sara sa...

jaa, känns riktigt bra =) Tack!
haha jaa, bara tt börja löpa eller nått =)

Johanna sa...

sv: Ja, tyckte också att den där grötmixen var riktigt god! Godare än vanlig havregrynsgröt faktiskt, mycket mer luftig på nåt sätt! Müslin måste jag testa :D