onsdag, juli 13, 2011

tja, vad har hänt sen sist jag skrev? Jobbar på som vanligt, trist ibland då man missar alla soltimmar och att umgås med sambon och vänner.. men ändå skönt och bra för pengar behövs alltid.
Har numera en egen bil, fått överta syrrans gamla. Perfekt! Slipper mamma vara utan sin bil hela tiden då jag lånat hennes fram tills i måndags. Bra att ha en egen bil när man pendlar.. kommer skriva upp mig som vikarie på alla avdelningar sen efter sommaren och då behöver jag definitivt en bil så jag kan åka in så fort dom ringer efter mig.

En miniweekend till Stockholm är bokad nästa helg också. Jag och min goding åker iväg på fredagen när jag slutar jobbet och åker hem på söndag kväll. Jag jobbar tyvärr på måndag morgon så vi kan inte vara borta längre.. sen skulle det ju kosta en del också så det blir väl lagomt för plånboken!

Och inte har vi kommit så långt med att få ordning i lägenheten heller.. blir lite svårt när man jobbar så mycket och Patrik har precis fått semester. Det får ta den tid det tar, man behöver ta igen sig litegrann också. Är man ledig två dagar av tolv vill man inte stå inomhus hela dagarna dessa två lediga dagar om solen skiner, sommaren tar slut så fort ändå så man måste ta vara på den härliga tiden.

Hoppas ni har det gött i sommarvärmen och att ni som har semester njuter riktigt ordentligt :)

1 kommentar:

dejtingsajter sa...

fina inlägg, tack för att dela med oss.