tisdag, december 20, 2011

Tittade precis på bilden från ultraljudet v. 12 på lilla plutten, bara 5,4cm lång (liten), och nu senast i v. 18 18cm lång. Otroligt vad mycket dom växer i magen på så kort tid! Ska försöka lägga in lite bilder från mobilen så jag kan ladda upp lite här. 
Handlade ju en del saker till pyret i Stockholm, tänkte att jag kan visa det också. 

Igår kväll levde hon rövare därinne när jag gått och lagt mig, hon sparkade och slog antagligen ett antal kullerbyttor. Mysig men konstig känsla att känna ett liv inom en, svårt att beskriva med ord hur det känns. Första gången trodde jag att det kunde vara nervryckningar, men när det återkom och jag kunde känna det utifrån förstod jag att det var liten som rörde sig inne i magen. Vårt lilla hjärta

3 kommentarer:

Maja B sa...

Jaaa jag vill se bilder :D Hur känns det egentligen när bebisen rör sig? Känns det inte totalt overkligt??

Emma sa...

Jo det känns jättekonstigt :D.. Men nu börjar jag vänja mig, i början vågade jag knappt tro att det var bebisen som rörde sig! Det känns som att någon puffar på en fast från insidan magen :). Så svårt att förklara hur det känns. Många känner ju som fjärilar i magen, men det kände aldrig jag.. eller så gjorde jag det och trodde att det var tarmarna ;)

Maja B sa...

Haha! Du trodde du var gasig bara i början ;) Kan inte alls föreställa mig hur det känns men det låter coolt!!