onsdag, januari 18, 2012

Igår var jag till badhuset och simmade med mamma. Måste ju komma igång med någonting.. promenader är inte så jättelockande pga halkan, man blir lite extra nojig när man är gravid tror jag. När man har en liten plutt i magen vill man ju inte halka och slå i sig. Ska kanske börja gå på vattengympa också, för det var väldigt skönt att vara i vatten, man känner sig tyngdlös. Vill helst inte gå upp massa mer i vikt, men jag kommer antagligen gå upp åtminstone 10kg till så jag får väl ta det med ro. Det mesta verkar ha satt sig på magen och brösten, men lite har säkert smugit sig på och satt sig på andra ställen också. Får bli fit igen efter förlossningen sen, gärna mer fit än vad jag var innan jag blev gravid.

Nu ska jag snart luncha med mamma och mormor, sen ska jag jaga runt efter en frisör som har tid när jag har någon ledig dag. Ser ut som sju svåra år i huvudet just nu.. men frisören jag brukar gå till var helt fullbokade och kan bara när jag absolut inte kan.
Funderar på att klippa av mig håret en bit, men vet inte än hur jag ska göra. Patrik protesterar, haha! Har inte tänkt klippa kort, men en lång page kanske? Jag får klura lite på det
!

2 kommentarer:

Maja B sa...

Tror du skulle bli jättesnygg i en lång page! Kan vara mer praktiskt nu speciellt eftersom håret ofta påverkas av hormonförändringar och sen tänker jag att det måste vara rätt mycket ivägen när man har en liten knodd som kräks och som man ska amma. Men iofs är det väl bara att sätta upp håret men då slits det väl av det säkert också :/ djävla hår :p Haha! Vattengympa är säkert jättebra! Både för dig och barnet. Iofs vattengympar barnet hela tiden men ändå :) Kram till dig!

Emma sa...

Tack Maja :). Får se om jag vågar mig på att klippa av en bit! Känns som håret blivit mer skört och slitet sen jag blev gravid, så det skulle kanske behövas kapas en bit. Ja allt sliter på håret tyvärr, bara att ligga och sova på håret sliter mycket :/. Haha ja pyret vattengympar mycket på kvällarna i magen, speciellt när jag ska sova :D. Kramar!