onsdag, februari 01, 2012

fixande

Mycket att ordna med innan man blir förälder. Allt som ska köpas, alla papper man måste fixa som försäkringskassan vill ha = massa telefonsamtal osv som måste göras för att få ordning på allt. Nu har jag i alla fall fått tag på alla jag behöver ha papper från, så jag hoppas jag får dom inom rimlig tid, avskyr att ringa och tjata nämligen. 
Här i veckan ska jag och chefen prata om när jag måste gå hem, får se vad vi tar för beslut! Känns som sagt tråkigt att kanske få gå hem ganska snart redan, men jag har att pyssla med ändå om dagarna så jag lär inte bli sysslolös.

Barnvagnen är ju beställd nu, sen köpte vi supersöta barnvagnshängen på Babyproffsen som jag spanat in på nätet innan. Blev helt till mig när jag fick se att dom hade dessa så vi slog till på en gång! En babysitter har vi också inhandlat begagnat av en bekant till Patriks föräldrar. Riktigt fin med massa olika funktioner som vibrationer, musik och ljus + olika hängen bebisen kan greppa och leka med. Ska ta bilder på lite grejer vi ordnat på sista tiden och lägga ut så snart jag orkar och får tid. Har även en ny magbild jag ska lägga upp.
Magen växer ju så det knakar, kan snart rulla fram känns det som. Och ju större magen blir desto mer krämpor känner jag av. Vaknar om nätterna eller tidigt på morgnarna av kramp i vaderna, foglossning börjar kännas lite mer och ryggen börjar ömma oftare. Men än så länge är det ganska lindrigt ändå måste jag säga. Jag ska absolut inte klaga, finns dom som har det 100ggr värre. Krämporna leder ju dessutom till något helt fantastiskt.


Nu rör sig magen som bara den, tror lilla hjärtat har ett av sina gymnastikpass. Konstig känsla att se sin mage röra på sig, att en annan liten människa ligger inne i magen och bökar runt. 

Ne nu ska jag snart hem till mamma och pappa en sväng sen ska jag hälsa på Sofia och hennes lilla skatt, och så kommer Kim dit när hon slutat jobbet, trevligt! 

1 kommentar:

Maja B sa...

Roligt att läsa om hur du har det och vad som händer :) Tror jag vet vilken typ av babysitter du menar. Michelle i vår klass har en liknande som hennes son är jättenöjd med! Ser fram emot bilder! Hoppas du slipper mer krämpor. Kram