fredag, mars 08, 2013

Bloggtorka?

Ja det här med att hinna blogga när man har världens busigaste unge är inte det lättaste. Tilde kryper runt så fort här i lägenheten att det ser ut som att hon galopperar emellanåt, sedan ska hon ställa sig upp mot ALLT, både lämpliga och olämpliga saker. Till exempel så vill hon stå upp mot sin matstol, en IKEA Antilop och den glider när hon ställer sig upp så man får verkligen vara med så hon inte druttar baklänges och slår i huvudet. Men ja en hel del gånger har hon ramlat, fast hon har blivit ganska stadig nu samt lärt sig att sätta sig ner på rumpan istället. Leksakerna här hemma är inte längre särskilt intressanta när det finns ett helt hem att utforska, sladdar att dra i, kastruller att riva ut ur skåpen, TV-dosor osv. 
Roligt att se hur mycket hon utvecklats senaste månaderna!

Tilde har fått sina första två tänder också, den första straxt efter 9 månaders dagen och den andra vid 9 ½ månad. Tror att den tredje är på g. 

Har funderat på hur jag ska fortsätta blogga, har jag tid och ork? Samtidigt är det ju roligt att kunna gå tillbaka själv och läsa. Men har funderat på om jag ska göra någon form av nystart, ny blogg? Hmm ja den som lever får se. Ska klura på det lite till.

Nej nu är det snart fredagsmys här hemma, Tilde sover och vi ska hänga upp tvätten och äta lite.

Inga kommentarer: