tisdag, januari 11, 2011

Jag glömmer bort att jag har en blogg, har ingen inspiration.. och inspiration/motivation till uppsatsen har legat på is några dagar nu. Beslutade för över en vecka sedan att gå upp med uppsatsen till nästa tillfälle istället, det var för ont om tid. Visst hade jag suttit 24/7 så KANSKE jag hade hunnit, men hur bra hade det blivit? Uppsatsen kommer finnas tillgänglig för många att läsa som har tillgång till Diva (eller vad det nu heter) och då vill jag gärna vara någorlunda nöjd med vad jag har presterat. Det är ju bättre att ta en månad till på sig och känna sig nöjd än att lämna ifrån sig uppsatsen och känna att man kunde gjort så mycket bättre.

Och det nya, nyttiga livet går väl också sådär då mamma köpte ett paket med semlor till mig på ICA. Försökte protestera men hon tryckte ner paketet i min matkasse iallafall, så jag antar att jag får köra ett träningspass imorgon :P.
Både måste och ska ta tag i träningen det här året, trotsa min gymfobi och ge mig iväg iallafall. Det hade underlättat med en träningskompis, men samtidigt måste man kunna möta sina rädslor ensam också, går inte att förlita sig på andra och jag kan ju inte tvinga med mig någon direkt (har redan testat det haha!). Men innan jag köper träningskort vill jag få upp konditionen lite då den är urusel just nu. Tråkigt att det skulle börja regna häromdagen och frysa på, inget vidare underlag ute för promenader då man nästan står på näsan bara när man går ut med soporna.
Men nu går vi iallafall mot ljusare tider; våren! Du är mer än välkommen just nu.

Inga kommentarer: