torsdag, februari 17, 2011

next chapter

Så, då var det nästan kirrat och klart då :)! Bara att börja flyttpacka på riktigt nu sen skriva kontrakt osv. Fick nästan alla möbler sålda också, dom som jag inte orkar släpa på så det var superbra!
Är jätteglad just nu! Trodde inte att det skulle vara så här lätt att sälja lägenheten, även fast den är så fin. Men det var många som ville köpa lägenhet just nu, och fler än mig som ville flytta omgående. Perfekt när man kan hitta en köpare som har samma önskemål.

Så snart är jag sambo, känns overkligt! Men det ska bli väldigt mysigt, sen bor vi nästan redan ihop bara det att vi pendlar mellan att vara hos varandra och får släpa på våra grejer mellan våra lägenheter. Så nu blir det smidigare för oss båda!
Jag kommer självklart sakna lägenheten lite då jag trivts så himla bra här, har känt mig som hemma sen dag ett. Men jag har också längtat efter den här dagen då jag kan flytta till större, så det ska bara bli roligt!!

Nästan så jag borde fira med något :)

1 kommentar:

Confessions of a noona sa...

tack snälla du! :)

haha jaa, hör hört/läst från många håll att de har liknande symptom. så jag antar att du har rätt. lite konstigt dock att man hamnar i en sådan svacka i februari av alla månader. men men, kan ju också vara som så att denna vinter har varit så oerhört lång. sedan nov ta mig tusan! usch!

btw, GRATTIS till försäljningen! :D hann läsa att du skulle sälja och sen var den såld typ. hahaha. hoppas ni hittar en lägenhet som ni gillar snart då :)
hur går det annars på praktiken? hette det VFU? jajaja, nu har jag ordbajsat tillräckligt :P KLEM!