måndag, december 19, 2011

v. 19, 18+2

Söta Maja undrade om jag kommer skriva om graviditeten i bloggen, och det kommer jag nog göra i mån av tid och ork. Då jag jobbar mycket kommer jag nog inte hinna skriva så mycket, men ska försöka uppdatera så ofta jag hinner och kan!

I lördags gick vi in i v.19. På julafton är vi halvvägs! Och igår sparkade pyret så att Patrik hann vara med och känna för första gången, mys. Sen hade vi tänkt mysa till fjärde advent med att göra kola och griljera julskinka, men jag fick migrän så det blev inget mys på hela kvällen tills jag orkade mig upp.. och då var det skinkan som var högsta prio så det skulle bli någon mat. Fått problem med migrän den senaste tiden, vet inte om det bara beror på spända muskler i nacken eller om det även kan vara hormonerna? I puberteten fick jag migrän ibland som sedan växte bort. Irriterande är det i alla fall.

Inatt vaknade jag dessutom av världens värk i ländryggen, efter lite research och efter att ha frågat en arbetskamrat verkar det vara foglossning. Hoppas innerligt att jag inte får besvär med fogarna, för det verkar inte vara någon höjdare. Och jag vill ju gärna kunna jobba så länge som möjligt, men kommer kanske ändå få gå hem tidigare då det finns risk för hot och våld i arbetet. Men att gå hemma är så grymt tråkigt, så jag hoppas jag kan jobba länge!

Nu står kolan i kylen och väntar på att stelna, får se hur det blev. Tog evigheter att koka, kanske blev stenhård knäck istället? Det vore ju snyggt..

1 kommentar:

Maja B sa...

Roligt att Patrik fått känna nu :D