torsdag, mars 08, 2012

Igår efter jobbet hann jag inte vara hemma speciellt länge innan posten och besked från försäkringskassan kom, så det var bara att ge sig tillbaka till jobbet för att ta kopia på beslutet och skicka iväg till lönekontoret samt meddela chefen. Så nu får jag gå hemma och vänta på att bebis ska komma! Men det dröjer förhoppningsvis ett antal veckor till, åtminstone 7-8 veckor helst!! Efter det är hon välkommen när hon vill.
Ska framöver passa på att utnyttja tiden hemma genom att fylla upp frysen med matlådor så det finns sen när hjärtat är här och orken och tiden till matlagning inte riktigt infinner sig. Hellre hemlagad mat än att köpa massa färdigmat, ska man orka med en liten busunge, amning i kombination med brist på sömn är det viktigt att man får i sig ordentlig mat.

Var på ett sista möte idag för att avsluta min medverkan, tråkigt men nu när jag går hemma ger inte dessa handledningsträffar mig särskilt mycket. Fick bråttom iväg så jag sprang ner för trapporna och ut till bilen, inte så smidigt med en stor mage. Känner mig ungefär lika smidig som ett kylskåp och bättre lär det ju inte bli, men sen vänder det- ska bli så skönt när man kan röra sig som man vill sedan. Bara att kunna sova i vilken ställning man vill, lyx
Nu ska jag inta sängläge. Kvällstrött som sjutton.

Inga kommentarer: